Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


MAE, atenționare de călătorie pentru românii care vor să călătorească în Irlanda

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 28 februarie 2020 Etichete: , ,

​Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru românii tranzitează sau intenţionează să călătorească în Irlanda, din cauza fenomenelor meteorologice care au fost anunțate. 

Serviciul local de meteorologie a emis coduri portocalii și galbene de vânt puternic pentru Galway, Mayo, Clare și Kerry.

De asemenea, vineri va ploua torențial în Munster, Connacht și Donegal, riscul de inundații fiind foarte crescut.

În zonele vizate de coduri de vând puternic vor avea loc rafale severe cu viteze de până la 80 km/h. În zonele de coastă există chiar risc de inundații.

„Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Dublin: +35316681150; +35316674318; +35316674325, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Irlanda: +353864684351”, transmite MAE.

În imediata vecinătate, în Irlanda de Nord, a fost confirmat recent primul caz de coronavirus. În același timp, în Marea Britanie au fost înregistrate 4 pacienți care au contactat epidemia.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW