Sunday, April 5, 2020
Jurnalism corect


MAE: Alți 190 de români din Italia au fost aduși în țară cu o cursă charter a Tarom

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 martie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Afacerilor Externe a anunțat, miercuri seara, că un număr de 190 de cetățeni români au fost readuși în România cu o cursă charter a companiei Tarom.

Cursa face parte dintr-o serie de transporturi organizate de către MAE pentru repatrierea românilor care au rămas blocați în străinătate, fără a mai putea să își prelungească șederea.

”În continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe și ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul Italiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul acestei seri au revenit în țară 190 cetățeni români”, a informat Ministerul de Externe.

Marți seară, un alt grup de 184 de români au fost aduși în România de la Veneția, tot cu o cursă charter operate de o companie private. Toți cei aduși în țară dcu aceste curse vor trebui să intre în carantină timp de 14 zile.

Citeste si:  Predoiu a anunțat că magistrații trebuie să primească 390,2 milioane de euro ca urmare a deciziilor din instanță. CSM: Afirmațiile ministrului, nejustificate

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW