Wednesday, January 20, 2021
Jurnalism corect


MAE: Alți 190 de români din Italia au fost aduși în țară cu o cursă charter a Tarom

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 martie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Afacerilor Externe a anunțat, miercuri seara, că un număr de 190 de cetățeni români au fost readuși în România cu o cursă charter a companiei Tarom.

Cursa face parte dintr-o serie de transporturi organizate de către MAE pentru repatrierea românilor care au rămas blocați în străinătate, fără a mai putea să își prelungească șederea.

”În continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe și ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul Italiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul acestei seri au revenit în țară 190 cetățeni români”, a informat Ministerul de Externe.

Marți seară, un alt grup de 184 de români au fost aduși în România de la Veneția, tot cu o cursă charter operate de o companie private. Toți cei aduși în țară dcu aceste curse vor trebui să intre în carantină timp de 14 zile.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW