Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


MAE a emis avertizare de călătorie pentru Belgia

By news.ro , in Stirile zilei , at 12 august 2023 Etichete: , , ,

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească cu avionul spre/dinspre Belgia că, în perioada 14-15 august, va avea loc o grevă a piloţilor filialei Ryanair din Belgia.

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească cu avionul spre/dinspre Regatul Belgiei că, în perioada 14-15 august 2023, va avea loc o grevă a piloţilor filialei Ryanair din Regatul Belgiei. Astfel, cetăţenilor români li se recomandă să urmărească pagina web a aeroportului Charleroi (https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live) şi/sau a companiei Ryanair, pentru a se asigura că zborul lor nu a fost anulat”, transmite MAE.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0)2 343 69 35, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela numărul de telefon de permanenţă al Ambasadei României în Regatul Belgiei: + 32(0)2 346 9814.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web https://bruxelles.mae.ro/node/180www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW