Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


MAE: 365 de cetățeni români din Italia au fost repatriați, vineri seară

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 28 martie 2020 Etichete: , , , , , ,

Ministerul Afacerilor Externe transmite că, în cursul serii de vineri, au revenit în țară, din Italia, 365 de români. Este vorba despre cetățeni car au fost repatriați din Veneția cu două curse aeriene, tip charter, operate de o companie privată.

„În continuarea demersurilor Ministerului Afacerilor Externe și ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor în vederea facilitării revenirii în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul Italiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul serii trecute au revenit în țară 365 de cetățeni români”, conform MAE.

MAE recomandă în continuare cetățenilor să evite să călătorească în străinătate.

De asemenea, autoritățile fac apel la cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate să respecte cu strictețe recomandările din țările în care se află.

sursa foto: The Independent

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW