Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Lupta pentru locul 2 din PSD: Ecaterina Andronescu, Daniel Suciu și Titus Corlățean vor să candideze/ Marian Oprișan vrea să fie ministru

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 20 iunie 2019

Ecaterina Andronescu, vicepremierul Daniel Suciu și fostul ministru de externe Titus Corlățean vor să candideze pentru funcția de președinte executiv al PSD,  la Congresul extraordinar din 29 iunie, potrivit unor surse politice citate de Mediafax.

Funcția de secretar general este vizată de fostul ministru al justiției, Robert Cazanciuc, dar si de fostul ministrul al transporturilor, Felix Stroe.

Marian Oprișan, președinte al Consiliului Judetean Vrancea, ar vrea și el să candideze pentru o funcție de conducere în partid, dar numai dacă i se va garanta portofoliul de ministrul al Dezvoltării.

Validarea candidaților ar putea avea loc vinerea viitoare, în ședința CEX.

Social-democraţii vor avea Congresul pe 29 iunie, pentru alegerea preşedintelui, preşedintelui executiv şi a secretarului general. Tot atunci se va modifica si statutul partidului, astfel ca funcțiile de conducere sa fie alese prin delegați.

În acest weekend, premierul va avea, la Neptun,  întâlniri informale cu liderii de organizații tocmai pentru a pregăti Congresul din 29 iunie.

Foto: Octav Ganea – Inquam Photos

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 39974 additional Information to that Topic: mainnews.ro/lupta-pentru-locul-2-din-psd-ecaterina-andronescu-daniel-suciu-si-titus-corlatean-vor-sa-candideze-marian-oprisan-vrea-sa-fie-ministru/ […]

  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/lupta-pentru-locul-2-din-psd-ecaterina-andronescu-daniel-suciu-si-titus-corlatean-vor-sa-candideze-marian-oprisan-vrea-sa-fie-ministru/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *