Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Luminile de Crăciun din Piața Universității și de pe bulevardele din centrul Capitalei vor fi aprinse vineri

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 25 noiembrie 2021

Primăria Capitalei a anunțat că vineri, 26 noiembrie, în Piața Universității și pe bulevardele din centrul Capitalei va fi aprins iluminatul festiv, începând cu ora 18:00, iar Târgul de Crăciun va fi deschis începând cu ora 12:00. 

Decorațiunile de Crăciun sunt montate pe bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piața Universității, Piața Romană, rond Piața Presei și rond Beijing.

Bradul care va fi amplasat în Piața Universității are o înălțime de 15 metri, este reutilizabil, durabil și ecologic, creat din lemn și împodobit cu ornamente sculptate”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Municipiului București.

Mai mult, vineri va fi deschis și Bucharest Christmas Market la Piața Universității, începând cu ora 12:00. Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic (de luni până vineri de la 12.00 la 22:00 și sâmbătă și duminică de la 10.00 la 22.00).

Anul acesta, evenimentul se va desfășura în condiții speciale, adaptate contextului epidemiologic actual, iar siguranța vizitatorilor, a expozanților și a personalului rămâne primordială”, potrivit PMB.

Accesul la târg se va face pe bază de bilet, ce costă 5 lei la achiziționarea online, și 7 lei, la casa de bilete din locație.

Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/luminile-de-craciun-din-piata-universitatii-si-de-pe-bulevardele-din-centrul-capitalei-vor-fi-aprinse-vineri/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW