Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alertă şi discutăm evident nişte măsuri să mai reducem din restricţii

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 septembrie 2020 Etichete: , ,

Ludovic Orban a afirmat că Guvernul va prelungi starea de alertă, dar sunt discuții în legătură cu luarea unor măsuri de relaxare. Premierul a anunțat că ia în calcul să permită manifestațiile, în condiții de protecție sanitară.

Ludovic Orban a anunțat că Guvernul va prelungi starea de alertă, începând cu 15 septembrie, dar se pregătesc alte măsuri de relaxare, după redeschiderea restaurantelor, teatrelor și a cinematografelor. În plus, premierul își dorește să permită reluarea manifestațiilor.

Vom prelungi starea de alertă şi discutăm evident nişte măsuri să mai reducem din restricţii. Am să vă spun că m-am gândit să permitem manifestaţiile, în anumite condiţii. Sigur, reglementate, cu mască, număr limitat de persoane”, a afirmat Ludovic Orban, printr-o conferință de presă susținută la Drobeta-Turnu Severin.

Ministrul sănătății a declarat, joi, că va propune prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, spunând că evoluția cazurilor de coronavirus este, în acest moment, constantă.

După cum vedem şi evoluţia, suntem pe un platou. Propunerea Ministerului Sănătăţii este de prelungire a stării de alertă”, a spus Nelu Tătaru într-o conferinţă de presă ce a avut loc joi, în Pitești.

Guvernul prelungise, în data de 16 august, starea de alertă cu încă 30 de zile.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW