Tuesday, August 16, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Vom adopta modificarea hotărârii de Guvern privind starea de alertă pentru a stabili principalele reguli care trebuie respectate pe perioada campaniei electorale

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 27 august 2020 Etichete: , ,

Ludovic Orban a declarat, în cadrul Ședinței de Guvern de joi seară, că va fi adoptată modificarea hotărârii de Guvern privind starea de alertă pentru a stabili principalele reguli din perioada campaniei electorale. Premierul a solicitat să fie luate toate măsurile posibile pentru a avea o campanie care să se desfășoare în conformitate cu legea.

Ludovic Orban a spus că modificarea hotărârii de Guvern privind starea de alertă va fi adoptată pentru a stabili principalele reguli care vor fi respectate în timpul campaniei electorale.

Vom adopta modificarea hotărârii de Guvern privind starea de alertă pentru a stabili principalele reguli care trebuie respectate pe perioada campaniei electorale, urmând ca ulterior adoptării hotărâri de Guvern să fie emis ordinul comun al Ministerului Afacerilor Interne, Minsterului Sănătăţii şi Autorităţii Electorale Permanente, cu regulile mai în detaliu”, a afirmat Premierul României.

CITEȘTE ȘI: Campanie electorală pe timp de pandemie. Reguli și măsuri de protecție, stabilite de Guvern cu o zi înainte de startul campaniei

Acesta a menționat că evenimentele electorale se vor desfășura cu maximum 100 de persoane în spații deschise și maximum 50 de persoane în spații închise și cere să nu existe încălcări ale legii care să afecteze activitatea din campanie.

Am solicitarea să luaţi toate măsurile să avem o campanie care să se desfăşoare în conformitate cu legea. Să nu avem încălcări ale legii care să afecteze activitatea în această campanie. Pe lângă responsabilitatea efectivă de asigurare a unei campanii democratice, trebuie să fiţi implicaţi şi pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Va trebui să faceţi instruire cu personalul din subordine. Sunt convins că veţi fi pregătiţi”, a adăugat Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW