Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Ludovic Orban, vizită de lucru la Şantierul Naval Brăila: Reprezintă o componentă foarte importantă pentru economia românească, sunt multe locuri de muncă aici

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 10 iunie 2020 Etichete: , ,

Aflat într-o vizită de lucru la Şantierul Naval Brăila, premierul Ludovic Orban a ținut să sublinieze impactul semnificativ pe piața locurilor de muncă și totodată importanța deosebită a acestei industrii în economia Românească. 

„Industria navală românească, şantierele navale reprezintă o componentă extrem de importantă a economiei româneşti. Din toate şantierele navale care existau înainte de 1989, doar un singur şantier şi-a încetat activitatea – este vorba de Şantierul de la Olteniţa, în rest, toate celelalte şantiere, indiferent că e vorba de Tulcea, Brăila, Galaţi, Mangalia, Turnu Severin, Orşova, îşi continuă activitatea şi reprezintă o componentă extrem de importantă a economiei româneşti”, a afirmat Orban, citat de Agerpres.

Premierul a susţinut că Guvernul priveşte cu mare atenţie ceea ce se întâmplă în domeniul în construcţiei şi reparaţiei de nave.

„Reprezintă o componentă foarte importantă pentru economia românească, sunt multe locuri de muncă aici şi există o experienţă acumulată care face ca toţi actorii economici, indiferent că este vorba de actori economici autohtoni sau de investitori străini, cum sunt Fincantieri, Damen, practic, pot asigura o competitivitate pentru acest domeniu economic şi pot să permită dezvoltarea economică, în continuare, a zonelor în care sunt şantierele şi a României”, a completat prim-ministrul.

Ludovic Orban efectuează miercuri o vizită de lucru în judeţele Brăila şi Galaţi, împreună cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW