Friday, March 24, 2023
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Va fi o perioadă în care România va avea oportunităţi cu care nu s-a mai întâlnit în istoria sa recentă

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 24 octombrie 2020

Ludovic Orban a afirmat că, după alegerile parlamentare, vor urma patru ani de pace politică, în care România va avea oportunități cu care nu s-a mai întâlnit până acum. Liderul PNL este de părere că următorii patru ani ne-ar putea plasa în rândul celor mai dezvoltate țări europene.

Ludovic Orban susține că, după alegerile parlamentare, vor fi patru ani de pace din punct de vedere politic, deoarece nu ar mai urma nicio competiție electorală.

Premierul a mai adăugat că următoarea perioadă va fi extrem de importantă, România fiind pusă față în față cu oportunități cu care nu s-a mai întâlnit până acum în istorie.

Mai avem puţin până în 6 decembrie, când vor fi alegeri pentru Parlament, după care vom urma patru ani de pace politică, vom avea patru ani fără alegeri. Nu numai că vom avea patru ani de pace politică în care vom putea conlucra, pentru că nu mai bate la uşă nicio competiţie electorală care să scoată din noi dorinţa de a lua faţa celorlalţi, dar va fi o perioadă în care România va avea oportunităţi cu care nu s-a mai întâlnit în istoria sa recentă şi chiar în istoria sa. Atât oportunităţi legate de poziţia geostrategică, cât şi oportunităţi legate de mişcarea economiei mondiale, cât mai ales oportunităţile care vor fi create de posibilitatea de accesare a unor resurse financiare cum nu am mai accesat de-a lungul timpului, şi aici este vorba de peste 80 miliarde de euro numai din fonduri europene (…) Cred că aceşti patru ani pot să reprezinte pentru România o evoluţie spectaculoasă care să ne plaseze în rândul celor mai dezvoltate ţări la nivel european, cel puţin să devenim un fel de tigrii ai Europei Centrale şi de Est”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, la Arad.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW