Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Sunt mai mulți din PSD care își doresc șefia Senatului/ Noi o vom susține pe Alina Gorghiu

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 29 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că Partidul Social Democrat nu va reuși să aducă un candidat pentru funcția de președinte al Senatului, motivul fiind că sunt mai mulți social-democrați care vor să ocupe această funcție.

Ludovic Orban a mai afirmat că liberalii o vor susține pe Alina Gorghiu pentru această funcție.

Aici are PSD probleme. Sunt mai mulți din PSD care își doresc (șefia Senatului n.r.) Mai credeți că senatorii PSD mai ascultă de PSD și vor vota candiadatul PSD, cu atât mai mult cu cât sunt mai mulți pesediști care vor șefia Senatului. Noi vom avea candidat și vom discuta cu ceilalți parlamentari pentru susținere, de la USR, ALDE și PMP. Vom putea ajunge la un scor echilibrat. NU știm cum va reacționa Meleșcanu, dacă e sau nu supărat pe PSD. O vom susține pe Alina Gorghiu”, a declarat Ludovic Orban, la Realitatea Plus.

Premierul României a adăugat că PNL își va alege candidatul pentru Primăria Capitalei după analiza sondajelor.

Candidatul îl vom decide după ce efectuăm cercetări sociologice, cantitative și calitative. Nu vă pot da un răspuns. Ultimul sondaj pe care l-am făcut la București a fost înainte de alegerile prezidențiale. Toate evenimentele au consecințe. Un sondaj de opinie care se publică nu e serios. Are un rol manipulatoriu. Noi măsurăm potențialii candidați ai PNL, dar și pe ceilalți competitori. Măsurăm pe cine considerăm noi că poate fi candidat (n.r. întrebat dacă îl măsoară și pe Rareș Bogdan). Câștigăm capitala! Avem cel mai bun candidat, cel mai bun program. Oferim bucureștenilor soluțiile pentru rezolvarea gravelor probleme”, a precizat Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW