Thursday, December 1, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților: Între mine și Klaus Iohannis nu mai există parteneriat

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 25 septembrie 2021

După înfrângerea suferită sâmbătă, 25 septembrie, în cadrul alegerilor pentru conducerea PNL, Ludovic Orban și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. 

„Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea în funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Voi rămâne consecvent și îmi voi păstra convingerile pentru apărarea valorile liberale. Voi continua să acționez, ca până acum, liberal. Îmi voi prezenta, luni, demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a afirmat Ludovic Orban.

Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal, după victoria obținută sâmbătă, 25 septembrie, în fața lui Ludovic Orban. Președintele comisiei de organizare, Theodor Stolojan, a anunțat rezultatul votului:

Florin Cîțu: 2.878 de voturi (60,26%)

Ludovic Orban: 1.898 de voturi (39,74%).

Liberalii și-au ales sâmbătă, 25 septembrie, viitorul președinte. Evenimentul a avut loc la Romexpo, cu participarea a aproape 5.000 de delegați La congresul PNL a participat și președintele Klaus Iohannis, care a anunțat de curând că îl susține pe actualul premier.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW