Monday, July 22, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban: România va beneficia de finanţare cum nu a beneficiat în istoria sa

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 septembrie 2020 Etichete: , ,

Ludovic Orban susține că România va beneficia, în următorii ani, de oportunități pe care nu le-a mai avut în ultima perioadă. În plus, premierul susține că partenerii economici sunt din ce în ce mai atrași de oportunitățile din țara noastră.

Ludovic Orban este încrezător că România va beneficia de oportunități cu care nu s-a mai întâlnit până acum, făcând referire la finanțări venite din partea Uniunii Europene.

Din fericire, România va beneficia în următorii cel puţin şapte ani, dacă nu şi mai mult, de oportunităţi pe care nu le-a mai avut în ultima perioadă. În primul rând, România este o ţară din ce în ce mai atractivă pentru partenerii ei economici internaţionali. În al doilea rând, România va beneficia de finanţare cum nu a beneficiat în istoria sa. Finanţări externe importante, fie din bugetul Uniunii Europene 2021-2027, fie din facilitatea de rezilienţă şi recuperare decisă la nivel european, fie din alte programe (…) care beneficiază de finanţare de la bugetul Uniunii Europene”, a declarat premierul, vineri, la Drobeta-Turnu Severin.

Premierul susține că următorii ani vor fi decisivi pentru dezvoltarea economică a României, garantând faptul că Guvernul va fi gata să utilizeze cât mai repede și eficient banii veniți din partea UE.

Următorii ani vor fi decisivi pentru dezvoltarea economică a României. Noi am luat decizia fermă de a pregăti cu minuţiozitate fiecare program, fiecare domeniu de activitate, fiecare proiect, astfel încât în momentul în care banii vor fi accesibili, noi să fim pregătiţi să-i utilizăm cât mai repede, cât mai eficient şi cu cât mai multe efecte benefice pentru viaţa de zi cu zi a românilor şi pentru dezvoltarea economică a României”, a precizat premierul României.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-romania-va-beneficia-de-finantare-cum-nu-a-beneficiat-in-istoria-sa/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW