Monday, May 16, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban, rezultat negativ la al doilea test pentru COVID-19 / Premierul își va relua activitatea de la Palatul Victoria

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 24 martie 2020 Etichete: , , ,

Prim-ministrul Ludovic Orban a primit rezultat negativ la cel de-al doilea test pentru COVID-19, precum și alți membri ai executivului. Premierul și ceilalți miniștri își vor relua activitatea curentă. 

„Premierul Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19), acesta fiind unul negativ.

În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare”, se arată în informarea Grupului de Comunicarea Strategică.

Ludovid Orban și mai mulți membri ai cabinetului au intrat în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile, după ce au participat la o ședință a Partidului Național Liberal împreună cu senatorul Vergil Chițac, depistat cu COVID-19.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW