Sunday, October 2, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Premierul girează portofoliul de la Finanțe. Nu știu dacă își dorește să stea 40 de zile / Ce spune despre alte posibile revocări ale miniștrilor din Guvern

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 iulie 2021

Ludovic Orban susține că propunerea pentru înlocuitorul lui Alexandru Nazare în funcția de ministru al Finanțelor va veni din partea Partidului Național Liberal și că va fi discutată cu prim-ministrul Florin Cîțu. Președintele PNL a precizat că nu are informații suplimentare despre posibile remanieri ale altor miniștri din Guvern.

Deocamdată premierul girează portofoliul de la Finanţe, o perioadă de timp până vom formaliza o propunere. Nu ştiu dacă îşi doreşte să stea 40 de zile la Finanţe(n.r. durata mandatului de interimar)”, a declarat Ludovic Orban, luni, la finalul ședinței coaliției de la guvernare, citat de News.ro.

Orban susține că nu au fost discuții despre posibilul înlocuitor al lui Alexandru Nazare în funcția de ministru al Finanțelor, dar că propunerea va veni din partea PNL și că va fi discutată cu premierul.

În schimb, actualul președinte al liberalilor arată că nu are informații despre alte posibile remanieri ale miniștrilor din Guvern, indiferent de partidul din care fac parte.

Nu susțin remanierea altor oficiali. Nu a existat niciun motiv pe care eu să-l iau în calcul. Rezultate activității domnului Alexandru Nazare s-au și văzut concret”, a precizat Ludovic Orban.

Alexandru Nazare a fost demis din funcția de ministru al Finanțelor la finalul săptămânii, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare, înaintat de Florin Cîțu.

Deputatul Dan Vîlceanu, ales în weekend președinte al PNL Gorj și apropiat al lui Florin Cîțu, ar urma să fie înlocuitorul lui Nazare, potrivit unor surse Main News.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW