Wednesday, December 7, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Obiectivul nostru este să împiedicăm adoptarea moțiunii de cenzură/ Nu am o înțelegere cu PSD. Este o minciună gogonată

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 3 februarie 2020 Etichete: , ,

Premierul Ludovic Orban a spus că obiectivul PNL în acest moment este să împiedice adoptarea moțiunii de cenzură. Șeful Executivului a evitat să răspundă atunci când a fost întrebat ce va face în situația în care Guvernul va fi demis iar el nu va fi reales pentru funcția de prim-ministru al României. 

Întrebat dacă nu va fi ales din nou premier, în situația în care moțiunea de cenzură depusă de PSD va trece, Ludovic Orban a spus: „Asta e o întrebare la care nu am cum să vă răspund. Obiectivul nostru este să împiedicăm adoptarea unei moțiuni de cenzură. Procedura angajării răspunderii este procedura care stă cel mai bine în picioare d.p.d.v constituțional. O altă variantă, adică adoptarea prin dezbatere în parlament, nu a fost posibilă”.

Premierul Ludovic Orban a mai adăugat că PNL nu are niciun fel de înțelegere cu PSD.

„Nu mă sperie declarațiile PSD. Obiectivul nostru în momentul în care am decis angajarea răspunderii Guvernului este acela ca alegerile locale să se desfășoare în 2 tururi. Nu facem scenarii de SF. De când a fost ales președintele PNL este în război cu PSD. Nu am o înțelegere cu PSD. Este o minciună gogonată”, a mai adăugat premierul.

 

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW