Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Niciun parlamentar PNL nu va vota moțiunea de cenzură

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 28 iunie 2021

După ce PSD a lansat ideea că mai mulți apropiați de-ai lui Ludovic Orban ar putea vota moțiunea de cenzură, președintele PNL a ținut să demonteze aceste afirmații, precizând că parlamentarii liberali vor fi prezenți însă nu vor vota.

„Le cer pesediştilor să nu se mai implice în campania internă din PNL rostind minciuni despre mine. Niciun parlamentar al PNL nu va vota moţiunea de cenzură. La nivelul coaliţiei s-a hotărât, tocmai ca să nu existe niciun fel de dubiu şi de problemă legată de exercitarea votului, ca parlamentarii din formaţiunile politice din arcul guvernamental să fie prezenţi şi să nu voteze. Obiectivul nostru este acela ca PSD să nu obţină niciun vot în plus faţă de voturile pe care le au parlamentarii PSD şi cei de la AUR, care am înţeles că sprijină moţiunea, mai exact să nu ia niciun vot de la parlamentarii din cadrul coaliţiei de guvernare. A fost o decizie şi o discuţie la nivelul coaliţiei astfel încât, la nivelul coaliţiei, să fie lucrurile foarte clare, că au fost foarte multe minciuni vehiculate de cei de la PSD legate de posibilitatea ca fie parlamentari PNL, fie parlamentari din alte grupuri parlamentare să voteze moţiunea de cenzură. Şi această decizie care s-a luat la nivelul coaliţiei a fost tocmai pentru a arăta foarte clar că această moţiune de cenzură este un balon de săpun şi că nu are nici cea mai mică şansă să treacă”, a declarat Ludovic Orban, citat de News.ro.

PSD a depus, pe 23 iunie, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu, votul urmând să se dea marți, 29 iunie.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW