Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban: La final de mandat stau cu fruntea sus. Am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi așteptat

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 iulie 2021

Ludovic Orban susține că în cei patru ani petrecuți la șefia Partidului Național Liberal a realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi așteptat și că la finalul mandatului stă „cu fruntea sus”, în încercarea de a-i convinge pe liberali că este opțiunea potrivită pentru președinția partidului, în detrimentul contracandidatului Florin Cîțu. 

De la congresul din 2017 au trecut 4 ani. Au fost ani de reconstrucţie, au fost ani de muncă, de pregătire, au fost ani de campanii grele derulate în condiţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în special campania pentru alegerile locale şi campania pentru alegerile parlamentare. (…) La final de mandat stau cu fruntea sus şi pot să vă spun că în 4 ani de zile am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. PNL este astăzi principalul partid de guvernământ, PNL deţine astăzi 3 din 4 cele mai importante funcţii în stat”, a declarat Ludovic Orban, la conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 1, citat de Agerpres.

Orban a precizat că PNL este un partid puternic, ce are capacitatea de a asigura o bună guvernare a României și care poate câștiga toate bătăliile electorale în anul 2024.

Eu nu rostesc vorbe în vânt când vă spun că avem tot ce ne trebuie ca să putem să atingem aceste obiective, vă spun pentru că ştiu, vreau şi pot să conduc partidul spre noi victorii, aşa cum l-am condus şi în cei 4 ani de când mi-aţi acordat încrederea să vă fiu lider”, a mai spus șeful PNL.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu: Sunt cel mai potrivit om care poate lupta cu PSD. Niciodată nu voi face alianțe cu social-democrații

Ludovic Orban și Florin Cîțu se întrec pentru a obține voturile liberalilor la Congresul PNL, ce va avea loc pe 25 septembrie.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW