Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban, la depunerea candidaturilor PNL pentru București: Împreună cu USR totalizăm aproximativ 55% din opțiunile alegătorilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 august 2020 Etichete: , ,

Ludovic Orban a fost prezent, duminică, la depunerea candidaturilor PNL pentru Municipiul București, acesta declarându-se încrezător în șansa pe care alianța dintre PNL și USRPLUS o are la viitoarele alegeri locale. Întrebat de Moțiunea de Cenzură de luni, acesta a spus că va da declarații după depunerea acesteia.

Bună ziua, am ținut să fiu prezent, azi, la depunerea candidaturilor PNL pentru Municipiul București, pentru a arăta susținerea mea pentru proiectele din București. După cum bine știți, sunt legat profund de București, cunosc problemele Bucureștiului, și, împreună cu Violeta Alexandru, am construit o echipă de oameni care vor să implementeze proiecte fundamentale în dezvoltarea capitalei”, a declarat Ludovic Orban la depunerea candidaturilor PNL.

Președintele PNL a atacat primarii PSD, spunând că actualii primari ai capitalei nu au avut nimic în comun cu interesele bucureștenilor.

În fruntea Capitalei și a sectoarelor au fost niște oameni care nu au avut nimic in comun cu interesele Bucureștiului. Primarii capitalei au aruncat pe apa sâmbetei sute și sute de milioane de euro, care nu au avut niciun efect concret in viața de zi cu zi a bucureștenilor. Calitatea oamenilor e cea care determină performanța în administrația locală”, a adăugat acesta.

Ludovic Orban este încrezător în șansa pe care alianța formată din PNL și USR-PLUS o are împotriva actualilor primari.

PNL este primul partid din București, USRPLUS e al doilea partid din București, împreună totalizăm aproximativ 55% din opțiunile alegătorilor”, a spus Președintele PNL.

Premierul României a evitat să dea declarații privind Moțiunea de Cenzură care va fi depusă luni în Parlamentul României, spunând că va comenta pe acest subiect după ce aceasta va fi depusă.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW