Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Ludovic Orban explică cum a reușit să trăiască cu 3.100 lei pe lună: Nu mereu trăiești din banii pe care îi câștigi, uneori trăiești din ce ai economisit

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 5 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Klaus Iohannis, cum a reușit să trăiască cu 3.100 de lei pe lună, alături de soția sa, care nici ea nu avea loc de muncă.

La întrebarea cum a supraviețuit cu un venit de aproximativ 3.100 de lei pe lună, premierul a răspuns:  „Sunt un om simplu, pot spune că sunt chiar auster. Cheltuielile pe care le fac sunt cele ale unui om normal.

Întotdeauna în viață ai ani mai buni, luni mai bune, nu mereu trăiești din banii pe care îi câștigi, uneori trăiești din ce ai economisit. Eu vin după 30 de ani de administrație publică în care am deținut funcții publice de viceprimar, ministru al Transporturilor. (…)

Din faptul că au existat perioade în care nu am realizat venituri trebuie să rețineți că nu am fost să depun ajutor de șomaj. Iar faptul că unele companii au fost luate la vizor pentru că au îndrăznit să încheie contracte de muncă cu mine arată anormalitatea statului român.”

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW