Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban, după vizita la centrul de tehnic de testare al Renault: Creează un avantaj competitiv extrem de mare pentru România/ Există doar două centre în Europa, unul în Franța, altul în România

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 28 mai 2020 Etichete: ,

Premierul Ludovic Orban, a declarat, joi, după o vizită la Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault că astfel de centre care generează mașini virtuale există în Europa doar în România și Franța.

„Am văzut centrul tehnic de testare al grupului Renault. Un centru unic în lume, în care practic se testează toate mașinile care sunt fabricate de grupul Renault în toate fabricile din lume. Nu vin prima dată aici. Am avut bucuria ca în 2008, în calitate de ministru al Transporturilor, să văd cu ochii mei cum se naște acest centru tehnic spectaculos, o investiție care a venit aici în România și care creează un avantaj competitiv extrem de mare pentru România și pentru Dacia-Renault. 

Am văzut lucruri spectaculoare. Am văzut lucruri pe care mi le-aș fi imaginat, cum este o cameră specială, care de fapt este o cameră în care se construiește realitatea virtuală, practic poți să vezi orice prototip a unei mașini și ai posibilitatea să vezi în cel mai mic amănunt toate detaliile în realitate virtuală. 

Astfel de centre care generează mașini virtuale există în Europa doar în Franța și în România”, a declarat Orban.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW