Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Ludovic Orban, după recordul negativ de noi infectări: Am solicitat fiecărei instituții să fie prezentă cu toate efectivele disponibile în prima linie

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 17 iulie 2020 Etichete: , , ,

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la o videoconferință cu prefecții, respectiv cu reprezentanți ai instituțiilor implicate în combaterea epidemiei. În cadrul discuțiilor, șeful Guvernului a solicitat mobilizarea tuturor efectivelor pentru a stăvili răspândirea noului coronavirus.

„Am organizat o videoconferință prefecții și toate instituțiile statului care sunt implicate în lupta contra epidemiei de coronavirus. Am solicitat fiecărei instituții să fie prezentă cu toate efectivele disponibile în prima linie. Prefecților le-am cerut sa facă operațiuni zilnice pentru a dispune toate măsurile necesare pentru a lupta contra răspândirii virusului și pentru a sancționa toate încălcările de la regulile de protecție sanitară,” a declarat Ludovic Orban, în urma videoconferinței.

Discuțiile au avut loc în contextul în care vineri s-au înregistrat 799 de noi cazuri de COVID-19, cel mai mare număr de îmbolnăviri raportate într-o singură zi de la apariția epidemiei în România.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW