Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Ludovic Orban, discuții cu transportatorii pe tema desfășurării activității în contextul normelor sanitare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 21 mai 2020 Etichete: ,

Prim-ministrul Ludovic Orban a purtat discuţii, joi, cu reprezentanţii Federaţiei Operatorilor Români de Transport privind desfăşurarea activităţii acestora în condiţiile respectării normelor sanitare instituite ca urmare a pandemiei. Totodată, a fost abordat și subiectul privind măsurile de sprijinire a acestui sector, grav afectat de restricțiile de circulație din această perioadă.

„Premierul Ludovic Orban a continuat astăzi seria discuţiilor cu reprezentanţii unor sectoare cu impact semnificativ în economia României. Consultările cu delegaţia Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT) au vizat modul de desfăşurare, pe mai departe, a activităţii de transport, atât a celui de marfă, cât şi de persoane, în condiţii de respectare a normelor sanitare. De asemenea, discuţiile au vizat şi modalitatea de sprijinire a afacerilor din acest sector în perspectiva repornirii economiei din etapele următoare”, a transmis Guvernul.

Reprezentanţii transportatorilor au subliniat necesitatea de implicare a autorităţilor pentru buna desfășurare a activității în acest domeniu.

„Reprezentanţii FORT au apreciat colaborarea şi sprijinul primit de la membrii Executivului pe parcursul acestei perioade dificile, de la declanşarea pandemiei produsă de noul coronavirus, şi au subliniat că e nevoie, şi în perioada următoare, de implicarea autorităţilor române astfel încât activitatea de transport să se desfăşoare fără sincope în ţară şi în străinătate,” se arată în comunitul Guvernului.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW