Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun

By Matthew Garvey , in Politic , at 12 august 2020 Etichete: , ,

Ludovic Orban a declarat, în cadrul lansării candidaturii lui Radu Mihaiu (USR)  pentru Primăria Sectorului 2, că actualul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea,  s-a apucat să facă investiții „pe ultima sută de metri”.

Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni de mandat. La Doamna Ghica am văzut organizare de şantier. Numai că a uitat să comunice cu primarul Sectorului 2, să îi spună: «Nu scoate toţi pomii, nu pune pomi noi, nu fă spaţiu verde nou pe care ulterior să îl distrugă şantierul pe care îl fac eu la Doamna Ghica». Am văzut că la capătul Pantelimonului a început să răsară scheletul unui park and ride. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun. Ceea ce nu ai făcut patru ani de zile, degeaba încerci să arăţi că eşti capabil să faci. Echipa dreptei pentru Bucureşti este echipa care oferă Bucureştiului şansa unei dezvoltări rapide, şansa rezolvării problemelor grave cu care se confruntă Bucureştiul, traficul infernal, lipsa parcărilor, aerul extrem de poluat şi toate celelalte categorii de probleme care nu au fost rezolvate şi pentru care PSD nu este capabil să ofere soluţii” a declarat Ludovic Orban.

De altfel, acesta îl consideră pe Radu Mihaiu drept cea mai bună soluție pentru Primăria Sectorului 2, amintind de funcția pe care acesta a ocupat-o în guvernul condus de Dacian Cioloș.

Cine altcineva ar putea să aducă fonduri europene decât cineva care a fost în Ministerul Fondurilor Europene, a girat această funcţie într-o perioadă dificilă şi care, într-un timp relativ scurt, a reuşit să facă paşi extrem de importanţi pentru absorbţia fondurilor europene? Cine altcineva poate ştii mai bine problemele părinţilor din Sectorul 2 decât Radu Mihaiu, care este tatăl a două fete, şi care ştie din experienţă proprie că în Bucureşti, în Sectorul 2 e nevoie de creşe, de grădiniţe, de generalizarea afterschool-ului, e nevoie de soluţii care să permită părinţilor să îşi desfăşoare activitatea profesională fără să fie afectată aceasta şi cariera de lipsa de organizare la nivelul sectorului 2. Radu Mihaiu este o soluţie excelentă pentru Sectorul 2” a ținut să precizeze liderul PNL.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW