Monday, July 4, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre capacitatea la ATI: Obiectivul nostru este ca, în termen de o săptămână, să creştem cu peste 200 numărul de locuri

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 17 noiembrie 2020

În condițiile în care numărul pacienților aflați în stare gravă cu coronavirus crește de la o zi la alta, autoritățile caută soluții pentru tratarea acestor persoane. Premierul Ludovic Orban a promis creșterea, într-o săptămână, cu peste 200 de paturi a capacității secțiilor de Terapie Intensivă pentru COVID-19.

„Am discutat despre creşterea capacităţii de tratare în secţiile de terapie intensivă, am analizat posibilele soluţii. Obiectivul nostru este ca, în termen de o săptămână, să creştem cu peste 200 numărul de locuri din secţiile de terapie intensivă. De asemenea, pregătirea noilor secţii de terapie intensivă ale spitalelor (…) să fie extrem de riguroasă, toate sistemele să fie funcţionale, toate circuitele să fie respectate şi, de asemenea, toate instalaţiile să funcţioneze corect”, a declarat Orban, citat de Agerpres.

Potrivit buletinului transmis marți de Grupul de Comunicare Strategică, 1.174 de pacienți cu COVID-19 sunt internați în secțiile ATI din întreaga țară.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW