Thursday, January 27, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre candidatura lui Dan Cristian Popescu din partea PSD: Va pierde toată susținerea electoratului de dreapta din Sectorul 2

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 10 august 2020 Etichete: , ,

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a arătat dezamăgit de candidatura viceprimarului liberal Dan Cristian Popescu din partea PSD la Primăria Sectorului 2, subliniind faptul că acesta va pierde susținerea electoratului de dreapta.

Totodată, Orban a precizat că în cadrul negocierile purtate cu USR PLUS s-a pus accentul pe un set de principii generale și nu pe numele anumitor candidați.

„Noi nu am discutat la Bucureşti când am discutat cu partenerii USR-PLUS despre persoane. Am discutat despre coordonatele generale ale unei înţelegeri de susţinere a unor proiecte benefice pentru bucureşteni, am discutat despre unirea forţelor pentru a scăpa Bucureştiul de PSD şi s-a ajuns la această formulă de candidaţi, adică îl sprijinim pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi cei şase candidaţi la primăriile de sector. Decizia luată de domnul Popescu e o decizie care îl va face să piardă toată încrederea pe care o avea din partea electoratului de dreapta din Sectorul 2 şi, după părerea mea, e o decizie greşită”, a declarat Ludovic Orban, la sediul PNL, citat de News.ro.

Viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu va candida pentru funcția de primar al Sectorului 2 din partea PSD.

Dan Cristian Popescu, cel care era creditat cu cele mai mari șanse la câștigarea fotoliului de primar al Sectorului 2, și-a anunțat candidatura fără să fie susținut PNL, partidul din care face parte, după ce liberalii şi USR PLUS au decis să aibă candidaţi comuni pentru primăriile sectoarelor Capitalei, Radu Mihaiu (USR) fiind desemnat pentru Sectorul 2.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW