Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Derularea campaniei şi a votului nu prezintă un risc suplimentar de infectare

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 12 octombrie 2020 Etichete: ,

Ludovic Orban susține că, dacă s-ar respecta toate regulile sanitare în timpul campaniei electorale și a votului din 6 decembrie, riscul de infectare cu noul coronavirus va fi redus. Premierul nu ia în calcul, momentan, amânarea alegerilor parlamentare.

Ludovic Orban este de părere că alegerile parlamentare nu ar trebui să fie amânate, punctând asupra respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru ca riscul infectării cu virusul SARS-CoV-2 să fie redus.

Din punctul meu de vedere derularea campaniei şi a votului, în conformitate cu regulile care au fost aplicate la alegerile locale, nu prezintă un risc suplimentar de infectare. Repet. În condiţiile în care candidaţii respectă toate normele de protecţie sanitară, în condiţiile în care sunt ziua votului se organizează aşa cum a fost organizată şi la alegerile locale, riscul este foarte mic”, a declarat, luni, Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW