Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre alegerile locale din septembrie: Pornim la cea mai grea bătălie electorală

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 28 august 2020 Etichete: ,

Ludovic Orban a declarat că alegerile locale din 27 septembrie reprezintă cea mai grea bătălie electorală pentru partidul său. Acesta a menționat că va fi o luptă împotriva a 1.600 de primari care nu au făcut nimic pentru a dezvolta comunitățile locale pe care le-au condus.

Liderul PNL a spus că partidul pe care îl conduce va porni la cea mai grea bătălie electorală pentru a alunga administrațiile locale PSD.

Astăzi pornim la cea mai grea bătălie electorală dintre cele patru bătălii electorale în care ne-am stabilit ca obiectiv să alungăm sărăcia, minciuna, hoţia din toate localităţile conduse de PSD. Este cea mai grea bătălie pentru că de data asta ne confruntăm cu o armată de reprezentanţi politici nărăviţi în rele, de oameni care s-au înşurubat în funcţii administrative, înfeudând localităţi ţinute în sărăcie şi servitute. Bătălia noastră în următoarele 30 de zile este o bătălie împotriva 28 de baroni roşii care conduc judeţele respective de două, trei, patru şi chiar cinci mandate. Este o luptă împotriva lui Oprişan, o luptă împotriva lui Buzatu, o luptă împotriva lui Arsene, o luptă împotriva a 28 din 41 de preşedinţi de consilii judeţene care conduc judeţele ca pe vremea lui Ceauşescu şi care au ţinut judeţele pe care le-au condus în sărăcie şi subdezvoltare”, a afirmat Ludovic Orban.

De asemenea, Ludovic Orban a ținut să menționeze că alegerile locale din septembrie reprezintă o bătălie împotriva primarilor care au câștigat mai multe mandate ținând populația în stare de dependență.

Bătălia din următoarele 30 de zile este o bătălie împotriva a 1.600 de primari, de satrapi locali care au rămas primari mai multe mandate ţinând populaţia sub ameninţare, în stare de dependenţă, în stare de sărăcie, care nu au făcut aproape nimic pentru a dezvolta comunităţile locale pe care le-au condus, care întotdeauna şi-au asigurat un nou mandat profitând de lipsa alegerilor în două tururi şi profitând de faptul că şi-au construit o armată care ţine populaţia sub presiune şi teroare, forţându-i să voteze cu primarii care şi-au bătut joc de comunităţile locale”, a mai declarat preşedintele PNL.
Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 55508 more Information on that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-alegerile-locale-din-septembrie-pornim-la-cea-mai-grea-batalie-electorala/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-alegerile-locale-din-septembrie-pornim-la-cea-mai-grea-batalie-electorala/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW