Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a anunțat că va candida la șefia PNL: Competiția nu va afecta activitatea partidului. Avem ocazia de a prezenta viziunea fiecărui candidat

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 30 mai 2021 Etichete: , ,

Ludovic Orban, actualul președinte al PNL, susține că activitatea partidului nu va fi afectată de competiția pentru conducerea formațiunii. Precizările au fost făcute după ce Florin Cîțu a anunțat că va candida la șefia PNL, acesta fiind însoțit, în momentul anunțului, de mai mulți lideri marcanți ai partidului.

Competiția nu va afecta activitatea PNL. Candidez pentru a castiga conducerea PNL. Deocamdată, avem în față o competiție frumoasă, o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele, proiectele fiecaruia dintre candidati, asa incat sa aratam romanilor ca avem resursă umana puternica si capacitatea de a asigura buna guvernare, a declarat Ludovic Orban.

Florin Cîțu a anunțat că va candida la șefia PNL. Anunțul a fost făcut înainte de ședința Consiliului Național al PNL, fiind însoțit de mai mulți lideri importanți ai formaţiunii, printre care Rareș Bogdan, Alina Gorghiu sau Emil Boc.

Citește și Florin Cîțu va candida la șefia PNL: Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă/ Premierul, susținut de mai mulți lideri ai PNL, printre care Emil Boc, Rareș Bogdan și Alina Gorghiu

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW