Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Ludovic Orban, atac virulent după învestirea guvernului Ciucă: Să le fie rușine foștilor mei colegi care au votat readucerea PSD la putere

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 25 noiembrie 2021

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, în prezent deputat independent, i-a criticat dur pe foștii să-i colegi care au votat joi, 25 noiembrie, în favoarea învestirii unui guvern alături de PSD. 

„Am votat împotriva acestui guvern al trădării. Acest guvern este incapabil să facă reforme. Acest guvern va distribui resursele pe bază de clientelism politic. Acest guvern este o sfidare a românilor de bună credință care și-au pus încrederea în formațiuni politice. Să le fie rușine foștilor mei colegi care au votat readucerea PSD la putere, care l-au votat pe Sorin Grindeanu în funcția vicepremier și pe Marcel Ciolacu să conducă Camerei Deputaților. Acest vot reprezintă o palmă pe obrazul milioanelor de români care au ieșit în stradă după OUG 13, care au fost bătuți în 10 august și care în 6 decembrie și-au pus încrederea în Partidul Național Liberal”, a declarat Ludovic Orban, la finalul ședinței în care a fost învestit guvernul Ciucă.

După aproape două luni de incertitudine politică, România va avea din nou un guvern cu puteri depline. Parlamentul a votat joi, 25 noiembrie, în favoarea învestirii cabinetului condus de Nicolae Ciucă.  Un număr 318 de deputați și senatori au votat „pentru”, în condițiile în care minimul necesar era de 234.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW