Monday, October 25, 2021
Jurnalism corect


Ludovic Orban anunță declanșarea alegerilor anticipate: Eu și președintele României am hotărât. Este cel mai bine pentru România

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Premierul Ludovic Orban a declarat, după întâlnirea avută cu președintele Klaus Iohannis, la Cotroceni, că au hotărât ce cea mai bună variantă pentru România este declanșarea de alegeri anticipate

„O spun clar, președintele României și cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să declanșăm alegeri anticipate. Românii au arătat clar la referendum, la alegerile pentru PE și prezidențiale că nu mai vor PSD la putere, că Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână și este absolut necesar ca puterea să revină la popor și cetățenii să-și aleagă reprezentații și Parlamentul să fie oglinda fidelă a opțiunilor cetățenilor români, care să fructifice la maxim beneficiile apartenenței la UE”, a spus premierul.

Întrebat de jurnaliști dacă își va da demisia din fruntea Guvernului, Ludovic Orban a răspuns: „Nu o să dezvălui strategia. Am convenit că este cea mai bună soluție pentru România. Cu siguranță vom găsi cele mai bune soluții pentru declanșarea procedurii de anticipate. Vom aplica cele mai bune soluții astfel încât să atingem obiectivul de a reda puterea în mâna oamenilor”.

Klaus Iohannis s-a întâlnit, vineri, cu premierul Ludovic Orban pentru a discuta despre posibilitatea declanșării alegerilor anticipate. Joi, în cadrul unei declarații de presă, președintele țării a fost întrebat dacă l-ar numi tot pe Ludovic Orban în funcția de prim-ministru după alegerile anticipate. Klaus Iohannis a evitat răspunsul, menționând doar că în acest moment cea mai bună soluție de premier este Ludovic Orban.

Știre în curs de actualizare

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW