Tuesday, January 18, 2022
Jurnalism corect


Lucian Micu a anunțat că va demisiona din funcția de manager al Spitalului Județean Neamț

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 16 noiembrie 2020

Lucian Micu a anunțat luni că își va înainta demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Neamț, unitatea medicală în care 10 oameni au murit iar alți 7 se află în stare gravă în urma unui incendiu izbucnit la Secția de Terapie Intensivă.

„Prezența mea în funcția de manager al Spitalului nu mai ajută la acest moment cu nimic. A venit momentul să mă retrag și să aștept ca specialiștii să stabilească foarte clar care au fost cauzele care au produs incendiul care a mistuit un salon și a provocat răni adânci asupra multor oameni. Demisia nu este un abandon, este un gest pe care-l fac cu respectul pe care cred că-l merită rudele pacienților și cadrele medicale afectate!”, a scris Micu pe pagina sa de Facebook.

Tragedia de sâmbătă seară din secția ATI în urma căreia zece oameni și-au pierdut viața ne-a afectat pe toți. În special…

Publicată de Lucian Micu pe Luni, 16 noiembrie 2020

 

Lucian Micu a fost numit în funcția de managerul interimar al SJU Neamț, cu trei săptămâni înainte de incendiul care a luat viața a zece pacienți internați la secția de ATI. Fost primar în Roman, Micu nu a mai putut candida în acest an la alegerile locale, deoarece a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW