Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Lucian Bode: Revenirea la normalitate depinde de succesul campaniei de vaccinare / Ministrul de Interne cere o prezență activă a forțelor de ordine în teren

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 24 mai 2021

Lucian Bode a transmis luni că revenirea la normalitate depinde de succesul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Ministrul de Interne cere o prezență activă a forțelor de ordine publică în teren în următoarea perioadă. 

Nu trebuie să uităm că revenirea la normalitate depinde de succesul campaniei de vaccinare(..) În această perioadă nu ne permitem greșeli. Trebuie să rămânem în continuare prudenți și vigilenți pentru că mai multă relaxare vine odată cu respectarea măsurilor de protecție sanitară aflate în vigoare și cu un număr cât mai mare de cetățeni vaccinați”, a transmis Lucian Bode, în cadrul ședinței cu prefecții și șefii structurilor centrale și teritoriale ale MAI, condusă de premierul Florin Cîțu, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Interne.

Lucian Bode a cerut o prezență activă a forțelor de ordine publică în teren, în contextul relaxării unor măsuri de protecție începând cu 15 mai.

Mesajul meu către angajații MAI este să fie extrem de atenți. … Vă îndemn pe toți să acționați preventiv, iar acolo unde constatați că nu sunt respectate măsurile de protecție sanitară să aplicați legea. Scopul acțiunilor este acela de a informa corect cetățenii și de a preveni răspândirea virusului”, a cerut ministrul de Interne.

Ministrul a mai atras atenția prefecților și șefilor din structurile MAI să se asigure că au fost luate măsurile necesare pentru gestionarea evenimentelor din următoarea perioadă, printre care partidele din cadrul EURO 2020, începerea sezonului estival sau finalul anului școlar.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW