Monday, July 22, 2024
Jurnalism corect


Lucian Bode: Noul șef al IGPR este unul dintre cei mai buni polițiști pe care îi are Poliția Română

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 14 mai 2021

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că noul șef al IGPR, chestorul Marian Matei Bogdan, este unul dintre cei mai buni polițiști români aflați în activitate. 

Chestorul de poliţie Benone Marian Matei are 24 de ani de carieră în poliţie, absolvent al Academiei de Poliţie ‘A. I. Cuza’, promoţia 1997, 15 ani experienţă managerială. Este unul dintre cei mai buni poliţişti pe care îi are Poliţia Română astăzi, cu rezultate bune în activitate, un poliţist dedicat, inteligent, bun organizator, foarte respectat în sistem şi recunoscut drept un caracter integru. Acestea sunt lucrurile care, cred eu, l-au recomandat pe dl. chestor de poliţie Benone Marian Matei să fie numit şeful IGPR cu rang de secretar de stat”, a spus Lucian Bode, într-o conferinţă de presă, citat de Agrepres.

Chestorul Marian Matei Benone a fost numit în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), printr-o decizie semnată de premierul Florin Cîțu și publicată în Monitorul Oficial.

Până la numirea chestorului Marian Matei Benone, conducerea IGPR a fost asigurată interimar de chestorul Eduard Mirițescu.

Ultimul șef cu atribuții depline al IGPR a fost chestorul Liviu Vasilescu care a demisionat, după ce, în spațiul public, au apărut imagini cu acesta în timp ce avea o întâlnire cu membri ai clanului Duduianu, la scurt timp după moartea lui Emi Pian.

CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ – Controversatele structuri de forță | DIICOT, DNA, DGA, SRI, Poliția și Jandarmeria, măcinate de scandaluri. Negocieri cu interlopi, șefi urmăriți penal, violențe și presupuse abuzuri

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW