Sunday, November 27, 2022
Jurnalism corect


Lucian Bode: Ne asumăm unificarea dreptei în jurul PNL. Suntem pe un trend de creştere în toate sondajele de opinie, acesta este şi efectul măsurilor bune luate de Guvern

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 7 mai 2022

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat sâmbătă, 7 mai, că PNL îşi poate asuma misiunea de „unificare a dreptei în jurul Partidului Naţional Liberal”. El susţine că românii vor PNL la guvernare, iar partidul se află pe „un trend de creştere în toate sondajele de opinie”.

„Pentru că suntem cel mai mare partid de dreapta de pe scena politică românească, cred că peste timp o să ne asumăm o misiune importantă, şi anume unificarea dreptei în jurul Partidului Naţional Liberal. Trebuie să învăţăm să transmitem acest lucru în exteriorul partidului, să demonstrăm că suntem cei mai buni, cei mai pregătiţi şi cei mai serioşi şi pentru asta avem nevoie să construim echipe politice locale şi judeţene profesioniste şi, foarte important, unite”, le-a transmis Lucian Bode sâmbătă membrilor PNL Argeş.

Acesta a subliniat nevoia de consolidare a filialei „mai ales în mediul urban”, promiţând „tot sprijinul conducerii naţionale” a PNL pentru atingerea acestui obiectiv.

Bode susţine că guvernarea „cu toate rezultatele sale bune”, va „pregăti victoria din anul 2024”.

„Românii îşi doresc Partidul Naţional Liberal la guvernare, au nevoie de valorile noastre legate de munca cinstită, de iniţiativa privată, de familie şi de tradiţie. Aşa cum ştiţi, suntem pe un trend de creştere în toate sondajele de opinie, acesta este şi efectul măsurilor bune luate în ultima perioadă de către Guvern. Am arătat că ştim ce avem de făcut în vremuri de criză, am reuşit să luăm măsuri bune atât pentru mediul de afaceri cât şi pentru categoriile vulnerabile”, a adăugat liderul liberal.

El a amintit măsurile de sprijin pentru mediul de afaceri, despre fondurile care cor intra în ţară prin PNRR, dar şi de accelerarea implementării programului Anghel Saligny.

„Guvernul Ciucă are capacitatea de a face faţă oricărei provocări, suntem împreună la bine şi la greu. Ceea ce se întâmplă bine la centru trebuie să se reflecte şi să se multiplice la nivel local”, a mai spus Bode.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW