Wednesday, November 30, 2022
Jurnalism corect


Lucian Bode infirmă că se pregătește debarcarea lui Florin Cîțu de la șefia Senatului

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 19 aprilie 2022

Lucian Bode infirmă zvonurile potrivit cărora se pregătește îndepărtarea lui Florin Cîțu de la șefia Senatului. Ministrul de Interne a precizat că fostul lider al liberalilor încă are susținerea PNL pentru această funcție. Precizările vin în condițiile în care mai multe publicații au relatat, citând surse din partid, că se pregătește debarcarea lui Florin Cîțu din funcția de președinte al Senatului.

Totodată, Bode a menționat că Florin Cîțu „nu riscă să fie sancţionat”, în condițiile în care a criticat mai multe măsuri anunțate de coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR.

„Nu riscă să fie sancţionat şi Florin Cîţu rămâne preşedintele Senatului, susţinut de PNL. În al doilea rând, n-aş vedea ca o critică – sigur că domnia sa îşi exprimă o opinie, eu spun că unul dintre cei mai buni specialişti pe care PNL îl are pe zona de finanţe şi expertiză în finanţe publice.

Noi şi astăzi am avut o întâlnire la Vila Lac în care am discutat despre toate aceste aspecte, în interiorul partidului. Vom continua să discutăm, acum, sigur, îngrijorări putem să avem fiecare. Unii putem avea şi argumente, alţii mai puţin”, a declarat Bode, la Parlament, citat de Agerpres.

Astfel, ministrul a confirmat întâlnirea liberalilor de astăzi de la Vila Lac. A fost prima întâlnire a PNL la Vila Lac, de când formațiunea este condusă de premierul Nicolae Ciucă.

Foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW