Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Lucian Bode: În Poliția Română, din 4.800 de posturi de conducere, 1.380 sunt împuterniciți / Calendarul concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de conducere din MAI, publicat săptămâna viitoare

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 iunie 2021

Lucian Bode a declarat că la nivelul Poliției Române, din 4.800 de posturi de conducere, 1.380 sunt ocupate de împuterniciți.

Faptul că, doar în Poliţia Română, din 4.800 de posturi de conducere, 1.380 sunt împuterniciţi arată că este nevoie urgent ca această procedură să înceapă. Vorbim de peste 30% din posturi. La nivelul IGSU concursurile se derulează pentru 37 de posturi de conducere. Pentru IGPR, IGPF, IGAV, pentru DGPI şi DGA am primit în această spptămână o propunere de calendar, pe etape, pe care fiecare inspector general, şef de structură le are”, a declarat Lucian Bode, vineri, la Zalău, citat de News.ro.

Ministrul de Interne a anunțat că săptămâna viitoare va fi publicat calendarul concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de conducere la nivelul structurilor din cadrul MAI.

Organizarea de concursuri şi ocuparea poziţiilor în urma unor concursuri transparente (…) este preocuparea noastră şi aşa se va întâmpla, începând cu săptămâna viitoare”, a adăugat ministrul.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW