Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Liviu Dragnea şi-a deschis canal de YouTube de gătit / Ce i-au urat internauții

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 3 aprilie 2023 Etichete: , ,

Liviu Dragnea şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, prima reţetă fiind „fasole galbenă păstăi”. Fostul lider PSD elogiază beneficiile manganului, despre care afirmă că ar fi bun pentru creşterea fertilităţii bărbaţilor, şi critică supermarketurile. Comentariile utilizatorilor sunt preponderent ironice, făcând referire la perioada în care Dragnea a fost în detenţie.

Dragnea susține că va promova pe canalul său, intitulat „Bucătăria de acasă”, mâncarea sănătoasă.

Primul episod de pe canalul lui Dragnea a strâns deja peste 60.000 de vizionări şi aproape 2.000 comentarii, multe dintre ele ironice.

„Sper să meargă bine canalul ca să nu mai fie nevoie să faceți politică! Mult success!”

„Când îți dorești sa fii dictator dar realizezi ca aveai dorințe prea mari.”

„Dragii mei, bine ați venit în bucătăria Jilavei!”

Dragnea, în 2018: Nu vreau să plec la prostul din funcție

În anul 2018, pe vremea când deținea puterea politică în România, Dragnea a declarat că nu își dorește să plece „ca prostul” din funcție.

„O spun de un an de zile – mi-am asumat aceste lucruri şi în campania electorală, şi ulterior şi ştiam ce mă aşteaptă şi ştiu ce mă aşteaptă, numai că nu pot să plec ca prostul din această viaţă şi din această funcţie – şi o spun pe româneşte ca la noi, în Teleorman”, declara Dragnea, potrivit Agerpres.

Ulterior, Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

În iulie 2021, după 2 ani și 2 luni în spatele gratiilor, fostul lider al PSD a fost eliberat, printr-o decizie pronunțată de Tribunalul Giurgiu, însă nu va putea reveni în politică mai devreme de decembrie 2024, atunci când își va termina de ispășit și pedeapsa complementară.

Neoficial, după ieșirea din închisoare, Dragnea a cochetat cu Alianța pentru Patrie, un partid înființat de Codrin Ștefănescu, dar pe care l-a abandonat după ce s-a certat cu fostul secretar general al PSD.

Începând de luna trecută, Dragnea s-a alăturat unei alte formațiuni politice, Mișcarea România Suverană, condusă de o apropiată de-ale sale, Carmen Dan, fost ministru al afacerilor interne.

Comentarii