Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Liviu Dragnea petrece primul Crăciun în spatele gratiilor. Ce îi urează Gabriela Firea și alți social-democrați

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 25 decembrie 2019 Etichete: , ,

Este primul Crăciun din spatele gratiilor pentru Liviu Dragnea. Fostul președinte PSD a fost încarcerat, în luna mai, în penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani și 6 luni de detenție.

Întrebați ce îi urează lui Liviu Dragnea social-democrații îi transmit sănătate și putere să treacă peste momentele mai grele.

Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman: “Nu putem să urăm acestor persoane care trec prin anumite momente grele în viață decât multă sănătate”.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: „Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat. Multă sănătate, putere să treacă peste acest moment. La nivel personal îmi pare rău de ce i se întâmplă, dar la nivel profesional suferim și acum în urma deciziilor drastice pe care le-a luat. Să fie sănătos!”

Victor Ponta, președintele Pro România: “Nu mă bucur de răul nimănui. Sunt convins că toți cei care se bucură de răul altora și se ocupă cu răzbunări o să li se plătească în această lume, sau în cealaltă. Nu mă bucur de răul nimănui și oricărui om îi urez să fie sănătos și cât mai bine”.

Radu Preda, liderul senatorilor PSD: „Cred că are nevoie de multa tărie. Este o încercare. Până la urmă legea e lege pentru toată lumea. Dumnealui plătește un preț. Sper să treacă repede peste această perioadă nefastă a vieții și să se întoarcă în sânul familiei”.

Paul Stănescu, secretar general PSD:Lui Liviu îi urez sănătate. Să vină cât mai repede acasă”.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/liviu-dragnea-petrece-primul-craciun-in-spatele-gratiilor-ce-ii-ureaza-gabriela-firea-si-alti-social-democrati/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/liviu-dragnea-petrece-primul-craciun-in-spatele-gratiilor-ce-ii-ureaza-gabriela-firea-si-alti-social-democrati/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW