Thursday, September 29, 2022
Jurnalism corect


Liviu Dragnea l-a sunat din penitenciar pe Codrin Ştefănescu: ”Mi-a zis că își duce crucea până la capăt!”

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 10 iunie 2019 Etichete: , , ,

Fostul secretar al PSD, Codrin Ștefănescu, susţine că a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon, menţionând că fostul lider PSD este  „cuprins de anumite sentimente” când vede evoluţia partidului.

”Liviu Dragnea este un om foarte puternic, foarte demn și foarte curajos. Eu sper ca foarte mulți colegi să nu se delimiteze de Liviu Dragnea. Eu vreau să le amintesc că mulți colegi au căzut la datorie în lupta cu statul paralel. Eu sper ca partidul să nu uite că în această bătălie foarte strânsă mulți colegi din țară au căzut. Liviu Dragnea este un deținut politic în acest moment.

Este cuprins de anumite sentimente când vede că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care l-a condus. Încearcă să se delimiteze puțin de situația asta. Mi-a spus că este puternic, este demn, că-și va duce crucea până la capăt. Eu sunt pe lista de vizitatori și am să mă duc la el atunci când iese din perioada de carantină. (…) Sunt momente delicate pentru partid (…) sunt lucruri care trebuie reglate și trebuie să spunem lucrurilor pe nume (…) Văd că ne cam uităm camarazii din partid, în momentele grele. Eu cred că ar trebui să ajutăm inclusiv familia colegilor aflați la ananghie.

Nici măcar nu-i trecea prin cap că va fi executat pe o astfel de speță. Nimeni din partid nu credea așa ceva. Nu am crezut nici măcar la referendum, când un lider de partid a chemat lumea la vot împotriva unui dictator, împotriva unui monstru care a condus România”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

„Dosarul lui Liviu Dragnea e o mizerie de la un cap la altul. Totul e cusut cu ață albă. Toți din partid știm lucrul acesta. Când m-a sunat Dragnea, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea mai departe”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW