Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Liviu Dragnea, interviu din închisoare: Oricine zâmbește aici, zâmbește amar. M-au condamnat total nevinovat/ PSD nu mai este un partid de forță

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 25 iunie 2020 Etichete: ,

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, susține în primul interviu dat de când a fost condamnat la închisoare că deși a fost condamnat la închisoare „nevinovat”, politicienii nu îl lasă în pace nici după ce a fost încarcerat.

Interviul a fost realizat de Anca Alexandrescu, fosta consilieră a liderului PSD, în prezent angajată a trustului Realitatea Plus.

„Să nu uităm unde sunt. Oricine zâmbește aici, zâmbește amar. Asta nu înseamnă că m-au îngenuncheat asta nu se va întâmpla și nu s a întâmplat, cu toate că ei tot anul ăsta nu m-au lăsat în pace, bun, m-au condamnat, total nevinovat, m-au adus aici și să spună „gata, l-am scos din viața politică, e suficient”, a explicat Dragnea, la Realitatea PLUS.

Dragnea: PSD nu mai e perceput ca un partid de forță

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, mai susține că PNL au câștigat alegerile doar pe un mesaj „anti-cineva”, iar în prezent încearcă să construiască acest mesaj anti-Dragnea.

„ Actuala putere, această forță politică, indiferent de cine a fost lider de-a lungul timpului, ei au mers în toate campaniile și când au câștigat, au câștigat doar pe un mesaj anti cineva. Sunt convins că și acum vor să meargă pe un mesaj anti cineva. Este greu să meargă cu un mesaj ani PSD, pentru că PSD nu mai e perceput ca un partid de forță și o Opoziție foarte serioasa. (…) Încearcă să construiască anti-mine.

Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele și atitudinile dictatoriale. Îmi este luat dreptul de a vorbi liber pentru a nu deranja. Acum majoritatea îi ciugulesc din palmă, și lui și guvernului. Mai apar niște semne destul de timide de a nu fi de acord dar în final toată lumea devine înțeleaptă”, susține Dragnea.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW