Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Liviu Alexa și-a anunțat candidatura la șefia PSD: Marcel Ciolacu vrea să distrugă partidul pentru a-și păstra libertatea

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 19 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Fostul lider al PSD Cluj, Liviu Alexa, a anunțat că va candida la șefia formațiunii la congresul din 1 martie și a precizat că actualul lider interimar al partidului, Marcel Ciolacu, vrea să distrugă PSD-ul pentru a-și păstra libertatea.

”Nu e o prostie planul vehiculat de media, acela că PSD trebuie „predat” la cheia de 20 la sută securiștilor și lui Iohannis. Asta e misiunea ocultă a domnului Ciolacu care a negociat distrugerea PSD și predarea lui pe tavă la schimb cu libertatea sa, iar planul are un anumit timing pe care, dacă Marcel Ciolacu nu îl respectă, își „încalță” cătușele și se duce să facă integrame la Rahova. De aici graba, de aici presiunea pe care o pune acesta pe partid și pe CEx”, a scris Alexa pe Facebook.

Alexa: Ciolacu se crede Papa de la Vatican

De asemenea, fostul jurnalist îl acuză pe liderul interimar al PSD că ”se crede deja Papa de la Vatican (…) Pe mine mă îngrijorează putoarea dictaturii ce se insinuează tot mai discret în PSD. Așa că am decis azi să deschid eu primul geamul în partid, ca să intre răcoarea energică a democrației în PSD: îmi anunț candidatura pentru președinția PSD la nivel național la Congresul din 1 martie”.

Social-democratul a mai menționat că își asumă să se lupte „cu morile de vânt”, pentru a le arăta celorlalți colegi că trebuie să iasă din „bula fricii”, precizând totodată că PSD a ajuns „un partid trist”.

„Rolul celor ca mine, asemuiți „fraierilor” care își asumă că se luptă cu morile de vânt, este să vă arate că realitatea nu are numai o fațetă, ci mai multe perspective. Ieșiți din bula fricii! Căci PSD a ajuns un partid trist. Ne-am schimbat sloganul moral: de la partidul care mergea la luptă să câștige TOT, am ajuns un partid care caută să supraviețuiască”, a mai scris Liviu Alexa pe Facebook.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW