Friday, June 25, 2021
Jurnalism corect


Ședință de Guvern. Orban cere Ministrului de Interne să destructureze clanurile interlope – VIDEO

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 14 august 2020 Etichete:

Premierul Ludovic Orban i-a cerut Ministrului de Interne să treacă la acțiuni concrete și să destructureze clanurile interlope, după ce Marcel Vela a spus că e cu ochii pe ei. Premierul a mai cerut schimbarea șefilor din Poliție care nu își fac treaba.

Ludovic Orban: Vreau să vă încurajez să transmiteţi Poliţiei, Jandarmeriei că trebuie să intensifice lupta împotriva grupurilor infracţionale, împotriva clanurilor interlope, fără menajamente, toleranţă zero faţă de infracţionalitate.

Marcel Vela: Am înțeles, domnule prim-ministru, suntem cu ochii pe ei!

Ludovic Orban: Sunteți cu ochii pe ei, dar dacă numai vă uitați la ei, vă dați seama că… Trebuie să fiți cu altceva pe ei…

Marcel Vela: Și cu legea, evident.

Ludovic  Orban: Aici ar trebui să asigurați o bună colaborare cu toți factorii instituționali care sunt implicați în acest efort, atât de la cunoașterea efectivă a grupurilor infracționale, cât și colaborarea cu justiția, cu procurorii, cu instanțele, astfel încât să fim extrem de eficienți în orice intervenție. Iar acolo unde sunt șefi de poliție care nu iau măsurile împotriva acestor rețele infracționale trebuie schimbați fără niciun fel de menajamente.

Marcel Vela: Am demarat mai multe controale și chiar la nivelul Municipiului București este trimis Corpul de Control al Ministerului pentru a clarifica anumite aspecte care au fost scoase în evidență.

CITEȘTE ȘI: Acuzații grave din interiorul Poliției Capitalei. Șeful de la Serviciul care anchetează clanurile interlope acuză presiuni din partea fostei conduceri a Poliției Capitalei: Ni s-a cerut să nu mai lucrăm cu procurorii DIICOT / Mi s-a spus că dacă nu înțeleg mesajul nu o să-mi fie bine

 

 

 

 

 

 

 

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW