Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


LIVE | Premierul Orban a trimis Corpul de control la CNAIR pentru a verifica contractul pentru lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 29 mai 2020 Etichete: , , ,

Premierul Ludovic Orban a spus că a trimis Corpul de control la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a ancheta derularea contractului pentru lotul trei al Autostrăzii Lugoj-Deva şi motivele rezilierii acestuia în august 2019.

„L-am trimis deja”, a spus Ludovic Orban, la finalul unei vizite de la fabrica Techtex din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş.

Premierul i-a cerut ministrului Transporturilor să sesizeze Parchetul cu privire la „măgăriile” făcute de cei responsabili de lucrările efectuate pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

„Pentru măgăriile pe care le-au făcut ăştia pe Lotul 3 nu plăteşte nimeni? Sper că aţi făcut sesizare. (…) Acolo a fost, cu siguranţă, un aranjament între managementul companiei şi constructor, ca să rezilieze contractul fără temei legal, tocmai pentru ca să creeze posibilitatea companiei să câştige, pentru că acolo lucrurile sunt… sar în ochi. Lipsa de apărare… astea toate trebuie sancţionate, adică trebuie trimis către Parchet, după părerea mea. Ce s-a întâmplat acolo e de Parchet, acolo, după cum arată lucrurile, vă spun clar că totul e cusut cu aţă albă”, a spus Ludovic Orban.

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW