Tuesday, January 26, 2021
Jurnalism corect


LIVE | Moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii. Oros: Mulțumesc pentru oportunitatea de a veni aici și a arăta dezastrul care l-ați lăsat – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 18 mai 2020 Etichete: , , ,

Moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, intitulată ”Lenea, minciuna şi incompetenţa ministrului Oros” este dezbătută, luni, în Parlament. Ministrul Agriculturii a mulțumit pentru oportunitatea de a arăta dezastrul pe care fostele guvernări l-au lăsat în instituție.

„Mulțumesc pentru oportunitatea de a veni aici și a arăta dezastrul care l-ați lăsat la ministerul Agriculturii și modul în care ați compromis agricultura României pe termen lung. Timp de 22 de ani ați impus agriculturii românești modelul statelor subdezvoltate. Ați adus-o la contra-performanța de a exporta materie primă, implicit subvenții, și să importăm masiv produse procesate cu valoare adăugată mare. Afirmația conform căreia România a redevenit “grânarul Europei” este una total mincinoasă și nu se bazează pe nimic. Guvernul renunță la aceste politici de doi bani și își propune să devină hambarul Europei”, a declarat Adrian Oros.

Partidul Social Democrat a depus, săptămâna trecută, la Senat, moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, intitulată ”Lenea, minciuna şi incompetenţa ministrului Oros”.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW