Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Lista de așteptare va fi introdusă pe platforma de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 / Precizările medicului Valeriu Gheorghiță

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 9 februarie 2021

Coordonatorul Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiță, a anunțat marți că pe platforma de programare va fi introdusă o listă de așteptare prin intermediul căreia persoanele care se înscriu vor fi atenționate în momentul în care se eliberează un loc într-un anumit centru de imunizare.

O persoană, când își face cont, își exprimă opțiunea de a intra în această listă de așteptare, se selectează un centru de vaccinare, persoana va putea vizualiza numărul de persoane care se află în față pe acea listă de vaccinare și, când va fi un loc posibil, va fi notificată, va rezerva locul timp de 24 de ore. Persoana are două posibilități: optează pentru programarea în locul respectiv sau refuză această programare. În acest caz, următoarea persoană din listă va fi notificată”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță, în cadrul unei conferințe de presă.

Persoanele înscrise pe lista de așteptare vor fi anunțate și în momentul în care vor fi deschise centre noi.

Lista de așteptare va fi implementată în momentul în care vor fi deschise toate centrele de vaccinare prevăzute pentru Etapa a II-a, a precizat coordonatorul Campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

România va primi în luna februarie peste 700.000 de doze din vaccinul produs de Pfizer, 177.000 de doze din vaccinul Moderna și peste 800.000 de doze din vaccinul AstraZeneca, a precizat secretarul de stat Andrei Baciu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW