Monday, May 16, 2022
Jurnalism corect


Linie telefonică destinată celor care au cumpărat pachete turistice și trebuie să-și recupereze banii

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 21 aprilie 2020 Etichete: , , ,

În contextul pandemiei de coronavirus foarte mulți români au fost nevoiți să-și anuleze vacanțele pe care le aveau programate. Aceste persoane pot suna acum la o linie telefonică dedicată celor care doresc să afle detalii despre situaţia anulării pachetelor turistice şi a rambursării sumelor achitate.

Linia telefonică a fost deschisă de Direcţia Generală Turism din cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA).

„La nivelul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri – Direcţia Generală Turism a fost instituit un call-center pentru persoanele care au întrebări referitoare la reprogramarea călătoriilor, anularea acestora şi implicit rambursarea sumelor achitate pentru pachetele de servicii, în contextul situaţiei epidemiologice actuale. Numărul de telefon este: 0751.122.311. Pe această cale, vă adresăm rugămintea să apelaţi acest număr de telefon doar dacă vă aflaţi într-una dintre situaţiile mai sus menţionate”, se menţionează în anunţul făcut de Direcţia Generală Turism din Ministerul Economiei.

La începutul lunii aprilie, ministrul Economiei, Virgil Popescu, i-a sfătuit pe cei care au plătit deja avansurile pentru vacanțe să nu meargă la agențiile turistice pentru a-și cere banii înapoi, „pentru că nu au de unde să-i dea şi riscă să introducă firmele în faliment”. Ministrul spunea la acel moment că lucrul cel mai prudent ar fi „să mai aştepte sau să ceară un voucher de la agenţie, o reprogramare”.

sursa foto: Dreams Time

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW