Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Liderul deputaților PSD, despre parlamentarii scandalagii din Centrul Vechi: Îi vom sancționa pe Solomon și Stativă când PNL îi va sancționa pe Orban, Rareș Bogdan și Costel Alexe

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 8 iulie 2020 Etichete: , , ,

Liderul Deputaților PSD Alfred Simonis spune că trebuie condamnat ferm comportamentul deputaților social-democrați, Adrian Solomon și Irinel Stativa, dar menționează că Partidul Social Democrat îi va sancționa pe aceștia dacă și PNL îi va sancționa pe Ludovic Orban, Rareș Bogdan și Costel Alexe.

„Acest comportament al colegilor este unul pe care nu-l legitimăm în niciun fel și pe care nu-l susținem, ba chiar condamnăm ferm orice comportament de felul acesta. În momentul în care ai această demnitate publică trebuie să te comporți extrem de corect față de autorități și față de ceilalți oameni. Colegii mei au greșit, au fost sancționați de către organele competente și, evident, o discuție poate avea loc în partid pe ceea ce înseamnă eventuale sancțiuni suplimentare.

Eu aș putea să propun celor de la PNL următoarea soluție: atunci când Ludovic Orban va fi sancționat și nu se va mai găsi pe listele parlamentare de la finalul acestui an, pentru că nu a respectat restricții impuse chiar de guvernul dânsului, putem lua în calcul și propunerea dumneavoastră ca cei doi să nu se mai regăsească pe listele PSD”, a declarat Alfred Simonis, citat de Digi24.

Întrebat dacă se discută despre sancționarea deputaților Adrian Solomon și Irinel Stativă, Alfred Simonis a spus: „Nu știu ce discută colegii mei în ședința biroului permanent, pentru că am ieșit să particip la această emisiune”

 „Comportamentul acesta este regretabil, condamnabil, nu susținem un astfel de limbaj, însă trebuie să răspundă ei pentru ceea ce fac parlamentarii în timpul liber. Noi, ca partid, nu susținem un astfel de comportament. În acest moment e o ședință în care nu știu dacă se va discuta (sancționarea celor doi membri PSD, n.red.) pentru că am ieșit ca să particip la emisiunea dumneavoastră. Eu vă propuneam să facem un deal (o înțelegere, n.red.), atunci când dânșii îl sancționează pe Orban, și pe Rareș Bogdan și pe Costel Alexe pentru încălcarea restricțiilor impuse de Guvern, să-i sancționăm împreună și pe cei doi parlamentari”, a spus Simonis.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW