Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Liderul deputaților PNL: Facem ce putem într-o situaţie excepţională / Mai avem un  război de dus: ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 18 mai 2020 Etichete: , , ,

În intervenția avută luni, în plenul Camerei Deputaților, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a afirmat că Guvernul condus de Orban a făcut tot ce este posibil pentru gestionarea pandemiei de coronavirus. 

”Speram să avem o dezbatere despre problemele importante pentru români, cele economice. Mulţumesc premierului pentru argumentele aduse. Am avut şi o transformare a acestei teme într-o zonă de atac la persoană şi atac politic din partea colegilor de la PSD şi Pro România”, a afirmat, luni, Florin  Roman, în Camera Deputaţilor.

Florin Roman a cerut PSD să nu mai vorbească despre responsabilitate.

”Mă enervam când o vedeam la microfon pe Dăncilă. Cum arăta România azi cu Dragnea şi Dăncilă? Mi-am amintit de bătaie de joc a colegilor de la secţiile de votare. Amintiţi-vă de manelele lui Bădălău, de toate lucrurile urâte făcute diasporei. Nu am uitat aceste lucruri. Facem ce putem într-o situaţie excepţională, nu normală. Voi vorbţi de responsabilitate? Aţi bătut românii în stradă la 10 august. Dacă nu vă amintiţi, vă amintim de fiecare dată acest lucru.(…)Dincolo de războiul cu pandemia, dragi români, mai avem un  război de dus: ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt!”, a mai spus Roman.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW