Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Liderul deputaților PNL: Este cinic să vrei să dai jos un guvern implicat total în lupta cu epidemia de coronavirus. Solicităm PSD să dea dovadă de responsabilitate

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 7 aprilie 2020 Etichete: , ,

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a reacționat după ce liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat o posibilă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Liberalul solicită conducerii PSD să dea dovadă de responsabilitate: „Este gata să arunce î aer stabilitatea României, doar pentru a-și satisface interesele electorale și de partid”.

„Este cinic să vrei să dai jos un guvern implicat total în lupta cu epidemia de coronavirus. Anunţul liderilor PSD este ilogic, cu doar câteva ore înainte, acelaşi lider al PSD, Marcel Ciolacu, propunea un moratoriu privind o mai bună colaborare între Guvern şi Parlament. Reacţia nervoasă a PSD ne arată că atacarea la CCR a legilor populiste propuse de trio-ul toxic Ciolacu – Ponta – Tăriceanu loveşte în grupurile de interese care au stat în spatele amendării acestor proiecte de lege. Solicităm liderilor PSD să dea dovadă de responsabilitate faţă de ţară, mai ales că sunt responsabili pentru lipsa spitalelor regionale şi de părăsirea guvernării cu stocuri zero la medicamente şi materiale sanitare”, afirmă Roman, potrivit unui comunicat transmis, marţi, de PNL.

Roman susține că românii ar trebui să sancționeze iresponsabilitatea „unui partid populist, dispus să dea încă o dată foc României pentru a-şi satisface doar interesele de partid. O criză politică generată de PSD, după o criză sanitară şi alta, probabil economică, este un act profund iresponsabil”, spune deputatul PNL.

PSD: Dacă se continuă cu această abordare pompieristică, cred că se impune o moțiune de cenzură

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că după încetarea stării de urgență ar putea depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban dacă acesta continuă cu „abordarea pompieristică”, în contextul epidemiei de Covid-19.

”Atât timp cât este stare de urgenţă şi este încă un pericol această pandemie asupra vieţilor românilor nu vom depune moţiune”, a clarificat Marcel Ciolacu, pentru Mediafax.

Însă, după încetarea stării de urgență, PSD anunță că va da jos Guvernul Orban.

”Dacă se continuă în acelaşi ritm de greşeli şi această abordare total pompieristică şi fără nicio viziune de viitor, cred că se impune şi e o necesitate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW